Nej vet ni vad!

Är det bara jag, eller tycker någon annan att vi lever i en allt för pryd värld. Jag menar, varför har allt blivit censurerat?

Seriöst, tidigare, och än i dag i små samhällen, så var tex. nakenhet eller sex något som alla sett, hört och talade om, utan en massa fnitter. Barnen var vana med det sen födseln och fann det inte som nån stor grejj. Men se idag!

Nej det är nästan så man skäms, dagens samhälle är så instängt.

För att ta upp homosexualitet, vad är det för fel på det? Visst, det är inte praktiskt i förökningssyfte, men än sen då? Vi är mer än tillräckligt många människor på denhär planeten! Ibland undrar jag vart vi är påväg.

Visst förstår jag att pornografi är censurerat eller endast visas sent åt nätterna. Men jag tycker att alla har rätt att utforska sin sexualitet och lära sig om den och eftersom de flästa föräldrar har svårt att prata om detta så kan man väl ordna undervisning via tv:n. låter det konstigt? javisst. Men det borde vara en rättighet. Många lider av brist på undervisning, och tex. undervisning om preventivmedel skulle göra det till en naturligare del i sexuellt umgänge.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0